دوره 33، شماره 4 - ( تیر 1401 )                   جلد 33 شماره 4 صفحات 282-274 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

bagheri mahmudi M, Letafatkar A. USE OF FEEDBACK VERSUS EXERCISE ALONE FOR TREATMENT OF THE PATIENTS WITH PATELLOFEMORAL PAIN: A NARRATIVE REVIEW. Studies in Medical Sciences 2022; 33 (4) :274-282
URL: http://umj.umsu.ac.ir/article-1-5782-fa.html
باقری محمودی مریم، لطافت کار امیر. استفاده از فیدبک در مقابل تمرین به تنهایی در درمان درد پتلوفمورال: مقاله مروری روایی. مجله مطالعات علوم پزشکی. 1401; 33 (4) :274-282

URL: http://umj.umsu.ac.ir/article-1-5782-fa.html


دانشیار گروه حرکات اصلاحی و آسیب شناسی ورزشی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران (نویسنده مسئول) ، amir.letafatkar@khu.ac.ir
چکیده:   (1054 مشاهده)
پیش‌زمینه و هدف: درد پتلوفمورال (PfP)، اختلال شایعی است و برنامه توان‌بخشی به‌منظور مدیریت و یا درمان آن اهمیت دارد. اثربخشی روش‌های فیدبک در ترکیب با ورزش ممکن است در درمان یا مدیریت PfP در مقایسه با ورزش به تنهایی مفیدتر باشند.
موارد و روش‌ها: جستجو با کلید واژگان مرتبط در تمامی سال‌ها و در بانک‌های اطلاعاتی PEDRO، PubMed، Google Scholar، noormags، magiran و sid به عمل آمد. مطالعاتی که بررسی‌کننده تأثیر انواع فیدبک بر درد، راستای اندام تحتانی و فعال‌سازی عضله پهن داخلی در افراد با PfP بودند، وارد مطالعه شدند. جهت بررسی کیفیت مقالات واردشده از مقیاس PEDro استفاده گردید.
یافته‌ها: 51 مطالعه موردبررسی قرار گرفت که از این تعداد، هفت مطالعه که دارای معیار ورود (نمره بالاتر از 5 در مقیاس پدرو) بودند، برای بررسی انتخاب شدند. تفاوت‌هایی در نوع فیدبک داده‌شده، شاخص اصلی مورد ارزیابی، تعداد نمونه، روش اجرا، شیوه ارزیابی متغیرها و غیره در مطالعات وجود داشت. در افراد دارای PfP انجام تمرین‌های اصلاحی با فیدبک نسبت به تمرین‌های اصلاحی بدون فیدبک باعث بهبود معنادارتر متغیرهای درد، راستای اندام تحتانی و فعالیت عضله پهن داخلی شده است.
بحث و نتیجه‌گیری: یافته‌ها نشان می‌دهند که فیدبک یک مکمل مفید در برنامه توان‌بخشی در بیماران مبتلا به PFP است. چنین برنامه‌ای به جلوگیری از صدمات بیشتر و حفظ عملکرد مناسب همراه با قدرت کمک می‌کند. همچنین این نتایج در افراد با وضعیت والگوس پویای زانو نیز هم‌راستا است.
 
متن کامل [PDF 431 kb]   (370 دریافت)    
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: پاتولوژی

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله مطالعات علوم پزشکی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Studies in Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb